Το Ράλι Ακρόπολις δεν είναι ένα τυχαίο αθλητικό γεγονός ή ένας απλός αγώνας. Είναι ένα παγκόσμιο γεγονός, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα επίσημα νούμερα που υπάρχουν και αφορά την Πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλι Ακρόπολις διαδικτυακό Μέσο θα καλύψει ζωντανά την εκκίνηση και δύο ειδικές! απήχηση του. Χαρακτηριστικά τα στοιχεία που αφορούν την κάλυψη και μετάδοση της περυσινής χρονιάς μόνο στην τηλεόραση.

Συνολικά 103:55:59 ήταν οι ώρες μετάδοσης του αγώνα το 2014 σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων, ενώ υπολογίζεται πως παρακολούθησαν τον εθνικό μας αγώνα 32.310.000 τηλεθεατές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις, που αναμφισβήτητα είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας, θα μεταδώσει αποκλειστικά το zougla.gr. Συγκεκριμένα θα καλύψει σε τηλεοπτικά πρότυπα την εκκίνηση (Σάββατο στις 15:00) και δύο ειδικές διαδρομές την Κυριακή σε live streaming.

Για να δείτε το δημοσίευμα για το Ράλι Ακρόπολις και το zougla.gr στην επίσημη ιστοσελίδα του EUROSPORT πατήστε ΕΔΩ

 
To Ράλι Ακρόπολις προσφέρει σούπερ θέαμα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


To δημοσίευμα του Eurosport για το zougla.gr
Το Eurosport σε άρθρο του για το «Ακρόπολις» αναφέρθηκε στην τηλεοπτική κάλυψη που θα γίνει αποκλειστικά από το zougla.gr:

«Το zougla.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα θα μεταδώσει ζωντανά την εκκίνηση του SEAJETS Rally Acropolis το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 15:00. Η μετάδοση θα γίνει στα πρότυπα
EUROSPORT: Το zougla.gr το μεγαλύτερo ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα θα μεταδώσει ζωντανά την εκκίνηση του SEAJETS Rally Acropolis

τηλεοπτικής κάλυψης με την έγκυρη δημοσιογραφική ομάδα του zougla.gr ενώ στην περιγραφή θα Η βρίσκεται ο Βασίλης Σαρημπαλίδης.

Για να την παρακολουθήσετε ζωντανά θα πρέπει να πληκτρολογήσετε zougla.gr και να πατήσετε στο κεντρικό θέμα που θα αφορά το SEAJETS Rally Acropolis. H ζωντανή σύνδεση θα γίνει 30 λεπτά πριν την εκκίνηση που θα δοθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Το πρώτο αυτοκίνητο θα ανέβει τη ράμπα στις 15:00 (τοπική ώρα) αυτό το Σάββατο.

Για να δείτε ζωντανά  την εκκίνηση πατήστε ΕΔΩ ή ΕΔΩ

Αυτό θα επιτρέψει στο ERC να επεκταθεί εκτός από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σε ακόμα περισσότερους καθώς θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις ακόμα και για τους τοπικούς ήρωες».

Διαβάστε επίσης: Το Rally Acropolis ζωντανά στο zougla.gr

Διαβάστε επίσης: Ακολουθήστε το Ράλι Ακρόπολις από το zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης