Η Hyundai είναι μία μάρκα που μας εκπλήσσει συνεχώς με τα νέα της μοντέλα. Το Kona είναι ένα από αυτά και θα λέγαμε πως είναι από τα ανατρεπτικά οχήματα ελευθέρου χρόνου (SUV) και μόνο τυχαία δεν γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια είναι ένα χαρακτηριστικό του μοντέλου που το καθιστά ξεχωριστό τόσο από πλευράς σχεδίασης όσο και τεχνολογικής υπεροχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Hyundai Kona είναι ένα σύγχρονο SUV τόσο σε σχεδίαση όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό

 

Η τεχνολογία στη διάθεση των επιβατών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ξεκάθαρο πως στόχος της μάρκας είναι να προσφέρει μία πρωτοποριακή τεχνολογία με σκοπό να κάνει την καθημερινότητα του οδηγού και των επιβατών καλύτερη. Από το πώς θα γίνεται η φόρτιση του κινητού τηλεφώνου, πώς θα είναι η ποιότητα των γραφικών στην κεντρική οθόνη, μέχρι και τι ποιότητα θα έχει ο ήχος.

 

Οδήγηση χωρίς να αποσπάται η προσοχή

Στο Hyundai Kona ένα από τα συστήματα που ο οδηγός χρησιμοποιεί καθημερινά είναι η προηγμένη διαφανής οθόνη προβολής γνωστή και ως «Head-Up Display».

Η συγκεκριμένη είναι σημαντική για την ασφάλεια καθώς το βλέμμα του οδηγού δεν  αποσπάται από τον πίνακα οργάνων με τις πληροφορίες (όπως ταχύτητα, εντολές πλοήγησης και διάφορες προειδοποιήσεις) να εμφανίζονται στο οπτικό του πεδίο.

Το «Head-Up Display» ενημερώνει τον οδηγό με σημαντικές πληροφορίες...

 

Ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων

Σημαντικές πληροφορίες προσφέρει και η ψηφιακή οθόνη διαστάσεων 4,2 ιντσών που βρίσκεται τοποθετημένη σε βέλτιστη θέση στον πίνακα οργάνων και μπορεί να διαβαστεί εύκολα.

Προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για την οδήγηση όπως την κατάσταση των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, την κατανάλωση καυσίμου και την εναπομένουσα απόσταση σε χιλιόμετρα, τις οδηγίες πλοήγησης, την εξωτερική θερμοκρασία κ.ά.

Η μικρή ψηφιακή οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων

 

Οθόνη και συνδεσιμότητα

Περίοπτη θέση κατέχει η έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα που εφοδιάζεται με Radio-Mp3 και μπορεί να συνδεθεί άνετα και γρήγορα με το κινητό τηλέφωνο τόσο με Bluetooth όσο και με τις αντίστοιχες εφαρμογές ανάλογα αν έχουμε να κάνουμε με συσκευή Anroid ή iPhone.

Από την οθόνη της κεντρικής κονσόλας ο οδηγός μπορεί να κάνει πολλά πράγματα

 

Ασύρματη φόρτιση κινητού

Στη σημερινή εποχή που η χρήση κινητού τηλεφώνου είναι έντονη απαιτείται όλο και περισσότερη ενέργεια.

Στην κεντρική κονσόλα του Kona βρίσκεται η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να φορτίσουν εύκολα το smartphone, χωρίς τη χρήση καλωδίου.

Σε ειδική θέση στην κεντρική κονσόλα μπορείς να φορτίσεις το κινητό τηλέφωνο χωρίς καλώδιο

 

Κορυφαία ποιότητα ήχου

Επειδή οι ώρες που βρισκόμαστε μέσα στο αυτοκίνητο είναι πολλές, το κορεατικό μοντέλο είναι διαθέσιμο και με το premium ηχοσύστημα KRELL. Το συγκεκριμένο εφοδιάζεται με 8 ηχεία (4 woofer, 1 κεντρικό ηχείο, 2 tweeters και 1 ισχυρό subwoofer) με τον εξωτερικό ενισχυτή 8 καναλιών να προσφέρει απόδοση που αγγίζει τα 360 watts.

Το ηχοσύστημα KRELL είναι πολύ υψηλού επιπέδου...

 

Έχεις αυτά που θέλεις

Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που κάνουν την καθημερινότητα του οδηγού και των επιβατών σε ένα αυτοκίνητο, καλύτερη, πιο άνετη και ανεβάζουν σημαντικά τα επίπεδα ασφαλείας.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως στο Hyundai Kona, ένα μοντέλο που συνοδεύεται και με πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, τέτοια αξεσουάρ είναι μέρος της σύγχρονης κουλτούρας του αλλά και της μάρκας, γενικότερα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyundai Kona πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης