Το πολύ αγαπητό Citroen Ami από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του κέρδισε τον κόσμο. Το Πολλές εταιρείες στη Γαλλία ήδη χρησιμοποιούν για επαγγελματική χρήση το Amiμικρό ηλεκτρικό μοντέλο των Γάλλων, ιδιαίτερα στους νέους, έγινε αγαπητό κυρίως για την εμφάνισή του, αλλά και τον πρακτικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις αστικές μετακινήσεις.

Η Citroen προσφέρει το Ami και σε έκδοση Cargo στη Γαλλία δίνοντας τη δυνατότητα να το μετατρέψεις και σε ένα οικονομικό, μικρό van πόλης. Η δυνατότητα φόρτωσης του Cargo Ami είναι 140 κιλά (400 λίτρα) με την αυτονομία να φτάνει τα 75 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Η τελική ταχύτητα του Ami είναι 50Km/h κάτι που θα σε δυσκολέψει στους μεγαλύτερους δρόμους, αλλά στα στενά της πόλης είναι ιδανικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μικρές αστικές μεταφορές μπορούν να γίνουν πλέον εύκολα και οικολογικά με το Ami Cargo.

Στη Γαλλία ήδη μπαίνει στην καθημερινότητα των επαγγελματιών

Το μικρό Citroen έχει απόδοση 9 ίππους με την μπαταρία να έχει χωρητικότητα 5,5kWh, ενώ για τις ανάγκες του Cargo η θέση του συνοδηγού έχει απομακρυνθεί για να μπορέσει να δημιουργηθεί ο χώρος 400 λίτρων για μεταφορά αποσκευών. Στη Γαλλία τουλάχιστον μπορεί να οδηγηθεί από οδηγούς 14 χρόνων, ενώ και η τιμή του είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική στα 6.490€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη θέση του συνοδηγού έχει τοποθετηθεί ειδική κατασκευή με 400 λίτρα ωφέλιμο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μικρό Citroen που κλέβει την παράσταση…

Πότε θα δούμε στην Ελλάδα το Citroen Ami;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης