Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μάρκα Dodge έχει σταματήσει την δραστηριότητά της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά τα μοντέλα Όταν ακούς το αμερικανικό “τέρας” νοιώθεις κάτι… της συνεχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους. Πρόκειται για οχήματα με επιβλητική σχεδίαση και άφθονα κυβικά που παράγουν τεράστιες ιπποδυνάμεις.

Στην γκάμα της Dodge συναντούμε και ένα εκ των τριών ποθητών muscle cars. Ο λόγος για το Challenger το οποίο στην Αμερική έχει απέναντί του τα Ford Mustang και Chevrolet Camaro. Στην Ελλάδα λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν από το θρυλικό Challenger ενώ ακόμα λιγότεροι αυτοί που το έχουν δει από κοντά. Ένα τέτοιο μοντέλο με κίνηση στους πίσω τροχούς και με τόση δύναμη μόνο οδηγική απόλαυση μπορεί να προσφέρει και αυτό μπορεί να το καταλάβουν όσοι… ξέρουν από muscle cars.  

Δείτε το μοναδικό Challenger τελευταίας γενιάς που κυκλοφορεί στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινητήρας… φορτηγού!
Στη χώρα μας υπάρχει ένα Dodge Challenger και μάλιστα με ελληνικές πινακίδες χρώματος κόκκινο στην έκδοση SRT η οποία εφοδιάζεται με κινητήρα 6.1 λίτρων απόδοσης 425 ίππων.

Σύμφωνα με τους Αμερικάνους η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα έρχεται σε κάτι παραπάνω από 4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική σχεδόν αγγίζει τα 290 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί πρέπει να αγοράσεις τη νέα Ford Mustang…

Διαβάστε επίσης: Προσπάθειες να έρθει στην Ελλάδα η δίλιτρη Chevrolet Camaro με τιμή κάτω από 40.000 ευρώ…

Στην Αττική οδό απαθανάτισε η κάμερα του zougla.gr το επιβλητικό Dodge Challenger...
Πιο... κοντινή φωτογραφία για να το δείτε καλύτερα!
Δε σου περνά και απαρατήρητο...
Ογκώδες, με πολλά κυβικά και άφθονα άλογα!

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης