Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη ένα μοντέλο θα προστεθεί στην γκάμα της Audi μέχρι το τέλος του έτους. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Q2 που είδαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην έκθεση της Γενεύης και το οποίο ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου (SUV και Crossover).

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα κομψό μοντέλο που έχει στόχο να προσεγγίσει τα μικρότερα ηλικιακά κοινά, αλλά και να δώσει τη δυνατότητα σε υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν ένα υπερυψωμένο αμάξωμα.

O Έλληνας Gary Telaak είναι... έτοιμος να τρελάνει την αγορά με το νέο Audi Q2!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη Θεσσαλονίκη στη Γερμανία
Το γερμανικό μοντέλο, για το οποίο ήδη έχουν γραφτεί πολλά, θεωρείται ένα πολύ δυνατό «όπλο» για την Τον Gary Tellak τον συναντήσαμε στη Γερμανία και σίγουρα μας έδωσε χαρά που πίσω από ένα τόσο σημαντικό μοντέλο θα υπάρχει ελληνική υπογραφή!Audi. Το εντυπωσιακό όμως που έχει και μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι για τη σχεδίασή του έχει βάλει το… χεράκι του ένας Έλληνας. Πρόκειται για τον Gary Telaak, τον ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή, που έχει ζήσει τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τον οποίο γνωρίσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν και παρουσιάστηκε στη χώρα μας η τότε καινούργια γενιά του Α3.

Ο Gary Telaak ήταν ο ίδιος που είχε βάλει το… χεράκι του για να πάρει το Α3 την τελική του μορφή. Στην περίπτωση του Q2, o συμπατριώτης μας είναι ο ίδιος που με την ομάδα του, η οποία αποτελείται από άλλους 17 σχεδιαστές, του έδωσαν την τελική μορφή.

Αν και είναι αρκετά νωρίς για… προβλέψεις, η αρχική τιμή του νέου μοντέλου της Audi ίσως να ξεκινά από τα 21.000 ευρώ.

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Audi για να δείτε όλη την γκάμα των μοντέλων πατώντας ΕΔΩ

 

Το ολοκαίνουργιο Audi Q2
Τέλος του 2016 αναμένεται να εμφανιστεί στους ελληνικούς δρόμους το νέο SUV της γερμανικής φίρμας...
Το εσωτερικό του Q2
Ένα πολύ ξεχωριστό σχεδιαστικό σημείο του Q2 είναι αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα πίσω παράθυρα και το πίσω τζάμι...
Μικρό αλλά με αρκετούς χώρους που διαμορφώνονται...
Αριστερά με τον Gary Telaak πριν από 4 χρόνια στην παρουσίαση του Audi A3 (στην Ελλάδα) και δεξιά και πάλι με τον Έλληνα σχεδιαστή σε παρουσίαση που μας έκανε στη Γερμανία...

Έτοιμο να εισχωρήσει βαθιά στην κατηγορία το νέο Q2...

O Gary Telaak είναι και ο Head Designer της τελευταίας γενιάς του A3...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης