Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To τριήμερο 11-13 Δεκεμβρίου ήταν ξεχωριστό για την μάρκα Audi στην Ελλάδα. Και αυτό διότι στο Η Audi είναι μία premium μάρκα που ξέρει να αντιμετωπίζει και… premium  τους πελάτες της κατάστημα της Karenta στο Μαρούσι, φίλοι της μάρκας αλλά και… ανταγωνιστών, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλη την γκάμα της γερμανικής φίρμας.

Από το Α1, Α7, ΤΤ έως το ολοκαίνουργιο R8, ενώ τα μοντέλα με τα διακριτικά γράμματα S και RS είχαν την τιμητική τους. Την εντυπωσιακή αντιπροσωπία – πρότυπο της μάρκας επισκέφτηκε πλήθος κόσμου ακόμα και τη μέρα που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς έφυγαν με επιπλέον… χαμόγελο, όχι μόνο γιατί «έκλεισαν» το καινούργιο τους αυτοκίνητο αλλά και γιατί ήταν από τους τυχερούς που κέρδισαν πλούσια δώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιπροσωπεία με όλα τα μοντέλα!
Όπως αποδείχτηκε, ο κόσμος εντυπωσιάστηκε με την εικόνα που αντίκρισε απολαμβάνοντας από κοντά όχι μόνο τα μοντέλα που μπορούσε να αποκτήσει αλλά και αυτά που ονειρεύεται.

Μία εικόνα που αρμόζει σε κάθε αντιπροσωπεία της premium μάρκας και ίσως δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα, να γίνεται πράξη και σε άλλες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα…

 
Ο πελάτης της Audi θέλει να βλέπει όλη τη γκάμα της μάρκας. Από το πιο προσιτό μοντέλο μέχρι το πιο ακριβό!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης