«Το πρόβλημά μας είναι ότι αγαπάμε αυτή την πατρίδα...»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017, 21:38
«Το πρόβλημά μας είναι ότι αγαπάμε αυτή την πατρίδα...»

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       


Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που το θέμα ελληνικό αυτοκίνητο Pony είχε αρχίσει να βγαίνει και πάλι στο προσκήνιο. Δημοσιεύματα ανέφεραν για έναρξη της παραγωγής του θρυλικού Σε αυτή τη χώρα όλοι οι πολιτικοί στηρίζουν στα λόγια. Στις πράξεις όμως... γιοκ!  μοντέλου, ενώ αρκετοί ήταν και οι πολιτικοί που έδωσαν υποσχέσεις αλλά ως δια... μαγείας όλα έμειναν στα λόγια.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κοντογούρη πριν από δύο χρόνια στο zougla.gr, είχαν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Μιλώντας έξω από τα δόντια ο πρόεδρος της Namco, δεν μίλησε για αυτοκίνητο που θα μπορούσε να κοντράρει τα σημερινά μοντέλα των μεγάλων εργοστασίων αλλά ούτε για τεράστιες παραγωγές.

Ο κ. Κοντογούρης είχε αναφερθεί στο πρόβλημα που έχει ο ίδιος και η ομάδα του, ότι αγαπά την Ελλάδα και δεν μπορεί να βλέπει την ανεργία  που μαστίζει κυρίως του νέους οι οποίοι φεύγουν για το εξωτερικό προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.Δηλώσεις του Πέτρου Κοντογούρη το 2015. Δύο χρόνια μετά και ακόμα έχουμε μείνει στα λόγια


Πάμε στην πράξη
«Ας βγούμε από το τούνελ της αφασίας. Πάμε στην πράξη...» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κοντογούρης.

Τελικά όμως, όπως και αποδείχτηκε, συνεχίζουμε να παραμένουμε κλεισμένοι στο καβούκι μας, να μην υπάρχει καμία πολιτική βούληση ενώ η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει...


O πρόεδρος της Namco Πέτρος Κοντογούρης

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση της Namco. Τελικά τίποτα δεν προχώρησε και τα πάντα έμεινα στα λόγια... (πηγή φωτογραφίας: edessanews.gr)

To πρωτότυπο Pony στο δρόμο...


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017, 21:38