Το PSA Group ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος του 2021 θα έχει στην γκάμα της τρία ηλεκτρικά Van. Στόχος Τρία ηλεκτρικά της PSA για επαγγελματίες…του Group είναι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια όλη η γκάμα της να αποτελείται από ηλεκτρικά οχήματα και τα φορτηγάκια της δεν αποτελούν εξαίρεση.

Τα τρία μοντέλα είναι τα Peugeot Partner, Citroen Berlingo και Opel Combo τα οποία θα εξοπλιστούν με ηκεκτροκινητήρες 134 ίππων, μπαταρίες 50kWh οι οποιοι θα εξοπλίσουν και επιβατικά οχήματα όπως τα Peugeot e-2008 και Opel Corsa-e.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Peugeot ήδη έχει ανακοινώσει το e-Expert στην γκάμα της

240 χιλιόμετρα αυτονομίας με μεγάλο οφέλιμο βάρος φόρτωσης

Στον τομέα της φόρτισης τα τρία μοντέλα θα είναι ικανά να φορτίσουν σε 5 ώρες ενώ η αυτονομία τους θα αγγίζειΟι πόλεις θα πάρουν… ανάσα με τα ηλεκτρικά van τα 240 χιλιόμετρα. Εκεί που θα υπάρχει αλλαγή σε σχέση με τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα θα είναι είναι στο βάρος που θα μπορούν να μεταφέρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι λιγότερα από τον έναν τόνο που μπορούν να φορτωθούν τα συμβατικά μοντέλα κάτι που θα οφείλεται στο σύστημα ηλεκτροκινητήρα και μετάδοσης. Ο χώρος πάντως φόρτωσης θα είναι ίδιος αφού οι μπαταρίες θα τοποθετηθούν στο πάτωμα.

Υπομονή μέχρι το τέλος του 2021 για να μπουν στη ζωή μας οχήματα τα οποία θα βοηθήσουν πολύ να βελτιωθεί η κατάσταση στις πόλεις.

 

Τα μικρά van σηκώνουν μεγάλο βάρος μεταφορών, ιδιαίτερα στην εποχή του lockdown

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης