Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με πλήθος τεχνολογικών συστημάτων. Ορισμένα από αυτά Φανταστείτε τι γλιτώνετε με ένα τέτοιο σύστημα… κάνουν πιο άνετη τη ζωή των επιβατών ενώ υπάρχουν και άλλα που βοηθούν στο να παρέχει το αυτοκίνητο την μέγιστη ασφάλεια και να προλαμβάνει απρόοπτες καταστάσεις.

Το Peugeot 208, είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκίνητα στην Ελλάδα και εφοδιάζεται με ένα εξελιγμένο σύστημα ραντάρ το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο στο εμπρός παρμπρίζ. Το συγκεκριμένο ονομάζεται Active City Brake και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και θαυματουργό, αν αναλογιστούμε τι μπορεί να κάνει και μάλιστα πολύ απλά.

Δείτε πόσο απλά λειτουργεί το σύστημα ραντάρ στο Peugeot 208

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φρενάρει μόνο του!
Συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τους κινδύνους και να φρενάρει το αμάξωμα όταν Και να μη βλέπεις το δρόμο την… γλιτώνεις!εμείς δεν… βλέπουμε το δρόμο και απλά χαζεύουμε!

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, με το που αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο ενεργοποιεί το σύστημα πέδησης και φρενάρει πριν το αυτοκίνητο πέσει σε κάποιον πεζό ή προπορευόμενο όχημα!

Απλή λειτουργία που θα μας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες και έξοδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 208 πατήστε ΕΔΩ

Το Peugeot 208
Ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα...
To εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου...
Το ραντάρ βρίσκεται τοποθετημένο στο εμπρός παρμπρίζ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης