Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Θα μπορούσαμε να γράψουμε πως το αφεντικό τρελάθηκε, αλλά η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός δημιουργεί στην Ελλάδα του 2015 ένα θετικό κλίμα για να αποκτήσει κανείς καινούργιο αυτοκίνητο. Και αυτό διότι, στα περισσότερα καινούργια αυτοκίνητα κάτω των 1.600 κ.εκ. οι τιμές είναι χαμηλότερες ακόμα και από τις χώρες παραγωγής.

Χαμηλή τιμή και 5 χρόνια εγγύηση

Σε αυτό το μήκος κλίματος βαδίζει και η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault (ΤΕΟRΕΝ Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου Motors), η οποία αποφάσισε να γεμίσει την αγορά με Clio! Συγκεκριμένα προσφέρει το δημοφιλές μικρό (που όσοι το γνωρίζουν είναι αρκετά μεγάλο για.. μικρό!) σε τιμή που ξεκινά από τα 10.820 ευρώ και αφορά την έκδοση 1.2  με τους 75 ίππους. Ωστόσο, η εταιρεία δε μένει μόνο εκεί καθώς προσφέρει, πέρα από την καλή τιμή, πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν απόσυρση και ασφάλιση ενώ «τρέχει» και ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να μπορούν να το αποκτήσουν και όσοι δεν διαθέτουν ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Η προσφορά ισχύει και για την έκδοση Sport Tourer (τύπου station wagon), ενώ οι δωρεάν παροχές ισχύουν για όλες τις εκδόσεις βενζίνης ή diesel, που φημίζονται για τις χαμηλές καταναλώσεις και το χαμηλό κόστος συντήρησης.

Το Renault Clio είναι διαθέσιμο με 10.820 ευρώ
Η προσφορά ισχύει και για την έκδοση Sport Tourer
To εσωτερικό του Clio
Απλός αλλά λειτουργικός ο πίνακας οργάνων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης