Κατά καιρούς έχουμε βρεθεί μπροστά σε υπέροχα supercars μικρών κατασκευαστών. Ενώ τα αυτοκίνηταΤο FV GTXX θα είναι τετρακίνητο με απόδοση 850 ίππους. είναι πραγματικά εκπληκτικά, εκεί που δεν τα καταφέρνουν καλά είναι στην ονοματοδοσία των μοντέλων.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση ενός ιταλικού υπεραυτοκινήτου το όνομα του οποίου είναι FV Frangivento Sorpasso. Η φίρμα από το Τορίνο δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει ένα hypercar με περίεργο όνομα, καθώς το προηγούμενο ήταν το Asfane DieciDieci! Το νέο Sorpasso είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, τη Stradale και την GTXX, όπου ο αγοραστής θα μπορεί στη θέση του XX να βάλει τον δικό του αριθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανέμορφο ιταλικό στυλ με απίθανες επιδόσεις και... 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Τα δέρματα είναι σχεδιασμένα από ατελιέ στο Τορίνο

Το αυτοκίνητο είναι επηρεασμένο σχεδιαστικά από τα αγωνιστικά της κατηγορίας GT3. Ο κινητήρας είναι V10 Οι αγοραστές μπορούν να συνεργαστούν με τους σχεδιαστές για να δώσουν τη δική τους πινελιά στο μοντέλο.ατμοσφαιρικός, ο οποίος αποδίδει 610 ίππους στην περίπτωση του Stradale, ενώ με τη βοήθεια τούρμπο φτάνει τους 850 ίππους στην περίπτωση του GTXX. Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές με τα 0-100Km/h να έρχονται σε 2,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 345 Km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο από τον οίκο μόδας Mario Levi με έντονη τη χρήση αλκαντάρας και δέρματος, ενώ υπάρχει επιλογή για ημιαυτόνομη οδήγηση μέσω του συστήματος Avatar Driving Assistant της Sistemevo. Η τιμή του νέου μοντέλου δεν έχει γίνει γνωστή αλλά αναμένεται να είναι κοντά στα 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Πολύ επιθετικός σχεδιασμός βασισμένος στα αυτοκίνητα GT3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυναμώστε τα ηχεία και ακούστε αυτόν τον ήχο

Αυτή η Bentley είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Η British Racing Motors επιστρέφει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης