Το Πάσχα είναι πλέον προ των πυλών και όλοι οι νονοί έχουν αρχίσει να αναζητούν το επόμενο δώρο για ταΗ Matchbox ανήκει στην εταιρεία Mattel. βαφτιστήρια τους. Αν είστε λάτρεις της οικολογίας και του αυτοκινήτου ίσως έχουμε τη λύση για ένα όμορφο και οικολογικό δώρο που μπορείτε να κάνετε αυτό το Πάσχα.

Η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων/παιχνιδιών Matchbox αποφάσισε να κινηθεί προς την «πράσινη» εποχή κάνοντας οικολογική στροφή στη δημιουργία των παιχνιδιών της. Παρουσίασε μια νέα γκάμα αυτοκινήτων τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά προκειμένου να οδηγηθεί σταδιακά στην εποχή του μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και η συσκευασία θα είναι από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό.

Το Tesla θα είναι διαθέσιμο το 2022

Πρώτο μοντέλο που κατασκευάστηκε είναι ένα Tesla Roadster, το οποίο είναι κατά 99% φτιαγμένο από Μέχρι το 2030 όλα τα παιχνίδια της Mattel θα είναι οικολογικά.ανακυκλώσιμα υλικά. Συγκεκριμένα, το 62,1% είναι από ανακυκλωμένο ψευδάργυρο, ενώ το 36,9% είναι από ανακυκλώσιμο πλαστικό. Ακόμα και η συσκευασία που θα πωλείται θα είναι από χαρτί και ξύλο και όχι πλαστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος της άνοιξης του 2021 η Matchbox αναμένεται να παρουσιάσει και μια νέα σειρά από ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα όπως το Nissan Leaf, το Toyota Prius και την BMW i3.

Εκτός από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η Matchbox θα δημιουργήσει και σταθμούς φόρτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Tesla πούλησε 184.800 αυτοκίνητα σε 90 μέρες

Φτιάξε μόνος σου ένα Toyota Supra

Το παιχνίδι που θα πάρεις στο παιδί σου αλλά… θα παίζεις εσύ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης