Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To zougla.gr βρίσκεται πάντα δίπλα στους ελληνικούς (και όχι μόνο) αγώνες αυτοκινήτου και το έχει Το zougla.gr βρίσκεται πάντα δίπλα σε οδηγούς με ήθος…και αποδείξει στην πράξη τόσο με ενημέρωση όσο και με χορηγίες οδηγών αγώνων υψηλού επιπέδου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό του Σωκράτη Τσολακίδη που κατέκτησε φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος Ράλι ενώ ήταν ο ταχύτερος Έλληνας οδηγός και 4ος γενικής στο φετινό Seajets Ράλι Ακρόπολις. Ο Θεσσαλονικιός οδηγός συμμετείχε με Skoda Fabia R5.

Τη στήριξη του zougla.gr είχε και ο Γιώργος Κεχαγιάς που κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία Ε του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων με Ford Sierra ενώ το zougla.gr ήταν δίπλα του και στην πρώτη του συμμετοχή στο Seajets Ράλι Ακρόπολις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος Ράλι Σωκράτης Τσολακίδης συμμετείχε φέτος με την στήριξη του zougla.gr

To zougla.gr βρέθηκε φέτος και δίπλα στον πρωταθλητή αναβάσεων στην κατηγορία Ε, Γιώργο Κεχαγιά!

Τρέχουμε το Σάββατο!
Το zougla.gr βρέθηκε δίπλα σε έναν ακόμη κορυφαίο οδηγό αγώνων τον Μίλτο Κύρκο, που συμμετείχε Στο θεσμό HTTC κοντράρεσαι με τα χρονόμετρα εντός πίστας!φέτος στο Ενιαίου πρωτάθλημα του ΣΟΑΑ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγωνων Αυτοκινήτου). Ο γνωστός οδηγός κατάφερε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στην δεύτερη θέση οδηγώντας μία Skoda Fabia 1.2

Με αυτό το αυτοκίνητο το zougla.gr θα συμμετάσχει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης (HTTC – Hellenic Time Trial Challenge) που διοργανώνει η λέσχη ΕΛΛΑΔΑ στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων. Συγκεκριμένα ο υπογράφων θα φορέσει την αγωνιστική του περιβολή, θα καθίσει στο μπάκετ της Fabia και θα προσπαθήσει να γράψει χρόνους. Πάνω από όλα όμως θα μεταφέρουμε την εμπειρία του να οδηγείς ένα αυτοκίνητο στην πίστα.

Αυτή τη φορά θα... αντιστρέψουμε τους ρόλους και θα πάρουμε τη θέση του Μίλτου Κύρκου στο αγωνιστικό μπάκετ

Δοκιμής σε ακραίες συνθήκες
Να σημειώσουμε πως στον συγκεκριμένο θεσμό συμμετέχουν τόσο οδηγοί αγώνων όσο και ιδιώτες που θέλουν να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους σε.. ακραίες συνθήκες και να δουν ποιες είναι οι πραγματικές τους δυνατότητες.

Η εκδήλωση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει στις 10 π.μ.

Με Skoda Fabia R5 θα τρέξουμε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων (φωτό: automotopatras.gr)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης