Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταχύτητα είναι γλυκιά και είναι κάτι που αρέσει σε μικρούς και… μεγάλους. Εξιτάρει, ανεβάζει την αδρεναλίνη και προκαλεί τα όρια. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή ακόμα και στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες ενώ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούνται τα θέματα ασφαλείας, από τη… ζώνη, το κράνος κ.λπ.

Ο Παναγιώτης Γρηγορίου γνωστός με το όνομα Spinnerakos είναι ΑΜΕΑ και η μεγάλη του αγάπη ακούει στο όνομα ταχύτητα, αγώνες και… drift. Ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση με λίγα λόγια. Αυτά βέβαια πρέπει να γίνονται με προσοχή και να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. «Προτιμώ να έχω μόνο αρτιμελείς συναθλητές» δηλώνει ο ίδιος και όπως θα δείτε η ανάρτησή του στο FB σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους…

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε ποιος είναι ο Παναγιώτης Γρηγορίου (Spinnerakos)

 

Η ανάρτησή του στο FB

«Ο Spinnerakos είμαι και θέλω απλά δύο λεπτά από το χρόνο σας. Είσαι νέος, παιδί, γεμάτος όνειρα και είδωλα οδηγούς αγώνων, αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας και προσπαθείς να τους μοιάσεις. Γιατί το θέλεις πολύ. Το έχεις ανάγκη. Θέλεις να μπορείς να κάνεις ό,τι και εκείνοι και γιατί όχι ακόμα καλύτερα. Θέλεις να γίνεις ένας από αυτούς και να βρεθείς ανάμεσά τους.

O Παναγιώτης Γρηγορίου...

Να το κάνεις. Κάνε το σωστά όμως. Ξεκίνα από τα απλά και βασικά. Ξεκίνα με το να σου γίνει μηχανική συνήθεια ή απαραίτητη λειτουργία, όπως η ανάσα, να φοράς ζώνη και κράνος. Κανένας από τους οδηγούς που έχεις για είδωλο, δεν έφτασε να κάνει αυτά που θαυμάζεις χωρίς να έχει πέσει από τη μηχανή ή χωρίς να έχει τρακάρει το αγωνιστικό του. Τα μέτρα ασφαλείας, αυτά τα απλά, είναι ο κύριος λόγος που συνέχισαν μετά από την άτυχη στιγμή προκειμένου να φτάσουν εκεί που είναι. Χωρίς αυτά ή δεν υπήρχαν ή θα είχαν παντρευτεί κάποιας μορφής αναπηρία.

Και για να προλάβω κάποιους, μπορεί αρκετοί (ανάπηροι) να έχουμε καταφέρει να βάλουμε το λιθαράκι μας στο χώρο του motosport, όμως εγώ σαν Spinnerakos προτιμώ να έχω μόνο αρτιμελείς συναθλητές. Όπως το ίδιο θέλουν για όλους σας οι οικογένειες σας, οι φίλοι σας. Και όσο για εσένα αθλητή – είδωλο του μηχανοκίνητου από τη στιγμή που λειτουργείς έστω και για έναν άνθρωπο σαν πρότυπο, έχεις βαριά ευθύνη και υποχρέωση να δίνεις το σωστό παράδειγμα και στην καθημερινότητά σου.

Ο Spinnerakos έχει πολύ μεγάλη αγάπη για την ταχύτητα και το drift...

Ο Spinnerakos είμαι και μπορεί να ακούγονται κλισέ και βαρετά όλα αυτά γιατί σε ”εσένα δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί” αλλά θλίβομαι να διαβάζω και να βλέπω ανθρώπους με πάθος, όνειρα, ζωή να σβήνουν σε μια στιγμή. Ο Spinnerakos είμαι και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά προτιμώ να σας ζαλίζω παρά να σας πενθώ.
Καληνύχτα, άνθρωποι και άνθρωποι.. Και εύχομαι να πούμε με όλους καλημέρα και ξανά καληνύχτα
…»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης