Στα χνάρια της Lamborghini δείχνει να οδεύει η Ferrari καθώς όπως όλα δείχνουν έχει βάλει στόχο να βγάλει SUV με 700 ίππους ετοιμάζει η Ferrari.στην παραγωγή το 2022 το πρώτο της SUV με την κωδική ονομασία F175. Το νέο μοντέλο θα είναι υβριδικό και θα ονομάζεται Purosangue με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για εξαιρετικές επιδόσεις σε ένα από τα πιο premium SUV που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Το υβριδικό σύστημα με το οποίο είναι εφοδιασμένο το ιταλικό SUV θα αποτελείται από έναν κινητήρα 4 λίτρων V8 ο οποίος μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα θα φτάνει τους 700 ίππους. Σύμφωνα με το περιοδικό Car, θα υπάρχει και η ανώτερη έκδοση με V12 κινητήρα και σχεδόν 800 ίππους απόδοση, πάντα υβριδικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Purosangue, σύμφωνα με το περιοδικό Car.

Ολοταχώς και για πλήρως ηλεκτρικό SUV

Εκείνο πάντως που τραβάει την προσοχή είναι το γεγονός ότι η Ferrari ετοιμάζει και δύο πλήρως ηλεκτρικά SUV. Τα F244 και F245 ήδη βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξης και θα αποτελέσουν τα δύο πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα της Ferrari. Θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 4 ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι θα έχουν απόδοση 610 ίππων. Τα πλήρως ηλεκτρικά concept της Ferrari πάντως αναμένονται αργότερα, το 2024 ή το 2026, αλλά όπως και να έχει, δείχνουν ακριβώς την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν όλοι οι κατασκευαστές… ακόμα και η McLaren, η οποία για την ώρα αρνείται να μπει στον κόσμο των SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύπτεται το Super Sport SUV της Ferrari

Η Ferrari ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις

Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο του Raikkonen;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης