Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σπεύδουν από το πρωί στα ΚΤΕΟ όλης της χώρας προκειμένου να περάσουν τεχνικό έλεγχο και να μην επιβαρυνθούν το σχετικό πρόστιμο. Η κίνηση από το πρωί, όπως και τις προηγούμενες ημέρες είναι πολύ μεγάλη ενώ δύσκολα βρίσκεις… κενή θέση σε ΚΤΕΟ για έλεγχο χωρίς να έχεις κλείσει Τρέχουν την τελευτααία στιγμή για να γλιτώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ… ραντεβού.

Οι τεχνικοί δουλεύουν… υπερωρίες καθώς, σήμερα 31 Δεκεμβρίου, λήγει η προθεσμία που έδωσε η Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, για να μην επιβαρυνθούν με το πρόστιμο των 150 ευρώ. Το πρόστιμο θα επιβάλλεται μετά την προθεσμία αυτή σε όσους εντοπίζονται μέσω ηλεκτρονικών διασταυρώσεων να μην έχουν περάσει από τον τεχνικό έλεγχο το όχημά τους για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών.

Είναι χαρακτηριστικά τα νούμερα που υπάρχουν στην Ελλάδα για τους ελέγχους ΚΤΕΟ, καθώς υπολογίζεται πως πάνω από 1.5 εκατομμύριο οχήματα δεν διαθέτουν το σχετικό χαρτί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τεχνικοί τρέχουν για να προλάβουν και να εξυπηρετήσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ...
Οι ουρές και τα αυτοκίνητα που ετοιμάζονται για τεχνικό έλεγχο είναι μεγάλες...
Μεγάλη η κίνηση και στις μοτοσικλέτες καθώς και αυτές πρέπει να περνούν τεχνικό έλεγχο...
Σημερινή εικόνα από ΚΤΕΟ στην περιοχή του Μοσχάτου...
Ο κόσμος είναι πολύς αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα στις καθυστερήσεις...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης