Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι οδηγοί δεν γνωρίζουν τα ελαστικά που χρησιμοποιούν στο αυτοκίνητο την μοτοσικλέτα Πριν αλλάξετε ελαστικά κάντε έρευνα και δείτε ποια είναι τα κατάλληλα για το όχημα που χρησιμοποιείτε…
ή το επαγγελματικό τους όχημα. Σημαντικό ρόλο για την τελική επιλογή παίζει η χρήση του οχήματος αλλά και οι καιρικές συνθήκες στις οποίες οδηγούμε.

Για παράδειγμα, ένας… γρήγορος οδηγός χρειάζεται διαφορετικό ελαστικό από αυτόν που κινείται σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Το ίδιο ισχύει και για κάποιον που μετακινείται σε ορεινές περιοχές σε σχέση με έναν άλλο που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και το κλίμα είναι πιο θερμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σωστή επιλογή ελαστικών αποτελεί για τους περισσότερους οδηγούς μεγάλη σπαζοκεφαλιά...

Ψάχνουμε και μαθαίνουμε
Κάθε πληροφορία πάντως που αντλούμε είναι σημαντική και καλό θα είναι, αν δεν εμπιστευόμαστε τον Ρωτήστε για να μάθετε και δεν θα χάσετε…. επαγγελματία στο βουλκανιζατέρ που θα επισκεφτούμε, να ψαχτούμε από πριν, τι είναι αυτό που θέλουμε. Με αυτό τον τρόπο θα μάθουμε αρκετά σημαντικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε την τελική επιλογή…

Για το λόγο αυτό υπάρχουν χρηστικές μηχανές αναζήτησης στις οποίες επιλέγουμε το όχημα που έχουμε στην κατοχή μας (αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα .κ.ά.) και μας εμφανίζονται τα ελαστικά που είναι κατάλληλα γι’ αυτό.


Για να δείτε ποια είναι τα κατάλληλα ελαστικά για το δικό σας όχημα πατήστε
ΕΔΩ

Οι καιρικές συνθήκες στις οποίες οδηγούμε παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή ενός ελαστικού...
Σημαντικό ρόλο παίζει και η χρήση που κάνουμε κατά την οδήγηση...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης