Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Τα οχήματα ελευθέρου χρόνου κερδίζουν συνεχώς έδαφος και πλέον οι πελάτες ζητούν ολοένα και περισσότερα πράγματα από αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ήταν η ικανοποίηση να μπορούν να κινούνται εκτός δρόμου, πλέον ο χρήστης ζητά και επιδόσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζουν super car!

Crossover με 300 ίππους...

0-100 σε 4.8 δευτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To VW T-Roc R είναι μία έκδοση με πολλά άλογα και εντυπωσιακές επιδόσεις. Το γερμανικό Crossover Ακόμα και Launch Control έχει το T-Roc R…εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 300 ίππους και παράγει 400Nm ροπής.

Επιπλέον διαθέτει Launch Control και Race Mode για… προχωρημένες καταστάσεις. Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

 

Το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου

Και τετρακίνητο

Το δυναμικό Crossover εφοδιάζεται με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων όπως και με τετρακίνηση 4MOTION η οποία κατανέμει την ισχύ στον εμπρός και τον πίσω άξονα μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και ανάλογα με την ολίσθηση των τροχών.

Στην Ελλάδα η πρώτη επίσημη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση αυτοκινήτου και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διάθεση του.

 

Σε λίγες ημέρες θα το δούμε και στην Ελλάδα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης