Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το GT-R είναι το κορυφαίο μοντέλο της Nissan και ένα από τα αγαπημένα όλων των γρήγορων οδηγών ανά τον κόσμο. Με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα και εντυπωσιακή σχεδίαση το ιαπωνικό… τέρας καταφέρνει να βάζει τα γυαλιά σε πολλά super cars και να προκαλεί τον ανταγωνισμό. Η ιπποδύναμη Μία τέτοια εξάτμιση μπορεί να τοποθετηθεί σε GT-R που ξεπερνά και τα 1.000 άλογα στην τελευταία του εκδοχή ξεπερνά τα 500 άλογα, ωστόσο οι ιδιοκτήτες τους θέλουν πολύ περισσότερα.

Ανάλογα με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει κανείς αυξάνεται και η ιπποδύναμη. Αύξηση όμως μπορεί να έχουμε και με την προσθήκη εξάτμισης όπως συνέβη πρόσφατα με ένα «ελληνικό» GT-R. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, η χειροποίητη εξάτμιση τιτανίου που έφτασε από την Αγγλία με την υπογραφή του οίκου Linney Tuning (με πάνω από 1.000 μετατροπές GT-R στο ενεργητικό του), είναι έτοιμη για τοποθέτηση. Η συγκεκριμένη που κοστίζει σχεδόν 5.000 ευρώ αυξάνει σημαντικά την ιπποδύναμη ενώ αποδίδει και σε GT-R με ιπποδυνάμεις 1.100 αλόγων!

Δείτε το video λίγο πριν την τοποθέτηση της χειροποίητης εξάτμισης…



To.. τυχερό τμήμα μετατροπών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τοποθέτηση της εξάτμισης τιτανίου έχει αναλάβει το ειδικό τμήμα της Nissan – Θεοχαράκης (πρώην Sporteam για όσους γνωρίζουν) που ειδικεύεται και σε μετατροπές – παρεμβάσεις σε GT-R. Το τμήμα αποτελείται από τους Μιχάλη Χατζηγρηγορίου, Μηνά Χατζηκυριάκο και Ιορδάνη Παππά και ειδικά τον τελευταίο καιρό, έχει πολύ δουλειά…

Η χειροποίητη εξάτιμηση τιτανίου στην κούτα και έτοιμη να τοποθετηθεί στο μαύρο GT-R
Αυτό το κουτί με το περιεχόμενό του κοστίζει μερικές χιλιάδες ευρώ...
Τι βλέπεις και σου.. φεύγουν τα σάλια... Φανταστείτε ήχο που θα κάνει...
Η λεπτομέρεια μαζί με την ποιότητα κάνουν τη διαφορά...
Τρία γράμματα που ονειρεύεται πολύς κόσμος...

 

    

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης