Χώρους για τα... πάντα έχει το Opel Grandland X

Χώρους για τα... πάντα έχει το Opel Grandland X

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       


Το Opel Grandland X είναι ένα όχημα ελευθέρου χρόνου που ταιριάζει γάντι στις ανάγκες του Έλληνα.

Είναι όμορφο, είναι... ψηλό, διαθέτει σύγχρονα τεχνολογικά στοιχεία, νέους κινητήρες που ξεκινούν από τα 1.2 λίτρα και φυσικά χώρους που καλύπτουν τις ανάγκες μίας οικογένειας ή όλων αυτών που είναι χομπίστες.

Το Opel Grandland X είναι ένα ταξιδιάρικο και άνετο SUV που διαθέτει πολύ καλούς χώρους για μία οικογένεια

 

Εργονομία και χώροι...

Οι χώροι είναι πολύ σημαντικοί στα οχήματα SUV Εσωτερικά λοιπόν, πέρα από την άνεση που προσφέρουν τα εργονομικά καθίσματα τα οποία είναι και πιστοποιημένα από συγκεκριμένο οργανισμό (AGR), διαθέτει πολλούς χώρους τόσο για μικροαντικείμενα όσο και για τις αποσκευές.

Είναι σίγουρο πως τα ποτήρια του καφέ, το κινητό, τα κλειδιά κ.ά. θα βολευτούν άνετα, ενώ οι αποσκευές θα χωρέσουν χωρίς προβληματισμό στο πορτ μπαγκάζ των 514 λίτρων.

Από 514 λίτρα μέχρι 1.642 στην περίπτωση που πέσει η πίσω σειρά καθισμάτων...

 

Μέχρι 1.642 λίτρα

Ο συγκεκριμένος μάλιστα χώρος έχει εύκολη πρόσβαση ενώ μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και 1.642 λίτρα στην Ρίχνοντας τα καθίσματα μπορείς να κάνεις και... μετακόμισηπερίπτωση που πέσει η πίσω σειρά καθισμάτων.

Σε κάθε περίπτωση το Opel Grandland X μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων αυτών που αναζητούν χώρους σε ένα αυτοκίνητο χωρίς να έχουν κάθε φορά και μία... σπαζοκεφαλιά που αφορά στην χωρητικότητα του αυτοκινήτου τους.

Να σημειώσουμε πως η τιμή του Grandland X ξεκινά από 21.950 ευρώ. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Opel Grandland X πατήστε ΕΔΩ

 

Πέρα από τους χώρους το εσωτερικό είναι σύγχρονο και λειτουργικό....Χώρος για μπουκάλια ανάμεσα σε οδηγό - συνοδηγό...Στο "μπρσάτσο" μπορείς να βάλεις πολλά μικροαντικείμενα και φυσικά το κινητό τηλέφωνοΧώρος αποσκευών στα 514 λότρα και με εύκολη πρόσβαση...

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, 11:36