Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξατομίκευση στα αυτοκίνητα δεν είναι μόνο μόδα αλλά και η ανάγκη των ιδιοκτητών να έχουν το δικό τους προσωπικό όχημα. Σχεδιαστικές αλλαγές, εξωτερικές και εσωτερικές όπως και αξεσουάρ είναι Οι εποχές που τα ελαστικά των καθημερινών αυτοκινλητων θα έχουν χρώμα έφτασε!μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν αρχίσει να παίρνουν την μορφή… επιδημίας! Πλέον στο παιχνίδι μπαίνουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες όπου παρουσιάζουν προστάσεις για μοναδικές εκδόσεις και στα μέτρα του πελάτη.

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η Pirelli παρουσίασε τις χρωματιστές εκδόσεις των ελαστικών P Zero και Winter Sottozero, για τις οποίες οι μηχανικοί της Pirelli έχουν εξελίξει καινοτόμα υλικά και συστήματα προστασίας που εγγυώνται τη ζωντάνια και αντοχή των χρωμάτων. Οι προτάσεις αυτές δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση για εξατομίκευση από τους πελάτες οχημάτων prestige και premium.

Ελαατικά με χρώμα σε μοντέλο της McLaren...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατέντα…
Πρόκειται για μία πολύ εξειδικευμένη τεχνολογία – πατέντα της Pirelli, που έρχεται να πλαισιώσει άλλες Η Pirelli ακολουθεί τις τάσεις…κατοχυρωμένες τεχνολογίες της μάρκας όπως η PNCS (ένα σύστημα καταστολής θορύβων), Run Flat, και Seal Inside (τεχνολογία που επιτρέπει στο ελαστικό να αυτοεπισκευάζεται σε περίπτωση διάτρησης από ξένο σώμα).

Η πρωτοφανής ζήτηση για εξατομίκευση επιβεβαιώνεται από τη συνεχή παρακολούθηση των τάσεων των καταναλωτών και μέσα από έρευνες αγοράς  της Pirelli. Τα βασικά χρώματα για τις χρωματιστές εκδόσεις των συγκεκριμένων ελαστικών θα είναι κόκκινο, κίτρινο, λευκό και ασημί κάνοντας την πρώτη τους εμφάνιση όχι μόνο στο περίπτερο της Pirelli αλλά και σε μερικά από τα πιο πολυαναμενόμενα αυτοκίνητα της Έκθεσης της Γενεύης.

Οι βασικές επιλογές χρωμάτων σε ελαστικά είναι, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και ασημί. Ωστόσο θα υπάρχουν και άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας (προς το παρόν)

Τεχνολογία από την Formula 1
Οι καινοτομίες που λανσάρει η Pirelli με τις χρωματιστές εκδόσεις των ελαστικών P Zero και Winter Sottozero είναι δυο. Η ποικιλία των διαθέσιμων χρωμάτων, και η αντοχή των χρωμάτων στα πλευρικά
Εκτός από τα βασικά χρώματα, θα διατίθενται και άλλες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας…τοιχώματα, χάρη σε μία επαναστατική και αποκλειστική τεχνολογία της Pirelli. Οι μηχανικοί της εταιρείας βασίστηκαν στην εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τη Formula 1, όπου χρησιμοποιούνται χρωματιστά ελαστικά από το 2011, για τη βελτίωση ενός καινοτόμου συστήματος σήμανσης.

Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί ένα νέο υλικό που λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για τη διατήρηση της λάμψης και την αποφυγή του θαμπώματος λόγω της πολυετούς χρήσης, χωρίς να επηρεάζονται οι επιδόσεις.

Οι πρώτες χρωματιστές εκδόσεις των ελαστικών P Zero έχουν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους, τους τελευταίους μήνες ως πρωτότυπα με μοντέλα Pagani, Lamborghini και McLaren, ενώ από το καλοκαίρι θα διατίθενται για Ferrari, Aston Martin, Porsche και Bentley. Σταδιακά θα επεκταθούν και σε premium μοντέλα παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών.

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα ελαστικών της Pirelli πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης