Χιλιάδες ιδιοκτήτες της Dacia συγκεντρώθηκαν στο Chaalis Abbey, λίγο έξω από το Παρίσι, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ετήσιο πικ-νικ που διοργανώνει η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εφετινή εκδήλωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι, από οκτώ χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Σλοβακία, Βέλγιο, Τσεχία, Ελβετία και Σουηδία). Το πικ-νικ διοργανώνεται από τη Dacia και είναι δωρεάν.

Συνδυάζει ποικίλες δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων θεματικά πάρκα και τσίρκο, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους λάτρεις της φίρμας. Οι επισκέπτες είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας που, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν σε αγώνες ορειβασίας, οδήγησης και ποδοσφαίρου, ενώ δεν λείπουν οι κωμικές παραστάσεις πάνω στη σκηνή, αλλά και το σόου που δίνουν τα «Ταλέντα της Dacia».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά από μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση δε θα μπορούσε να λείπει και η δοκιμαστική οδήγηση νέων μοντέλων, όπως του άκρως επιτυχημένου Duster. Το πικ-νικ της Dacia, τα παιχνίδια, τα test-drive, οι συναυλίες και όλες οι δραστηριότητες, πραγματοποιούνται για την ψυχαγωγία των πελατών.

Δείτε τη γκάμα της Dacia στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης