Στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της 7ης γενιάς Corvette. Ξεκινώντας από το 1953, μόνο επιτυχημένη μπορούμε να πούμε ότι ήταν η πορεία του αμερικανικού super car, το οποίο συνεχίζει ακάθεκτο. Η συγκεκριμένη Corvette είναι η 3η στη σειρά που φέρει την ονομασία Stingray και θα ξεκινήσει να πωλείται από τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπίσθια… σκέτη κόλαση!

Η C7, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η zougla.gr, φέρει έντονες σχεδιαστικές καμπύλες με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ ακόμα ένα ξεχωριστό στοιχείο είναι τα πίσω μικρά παράθυρα, που είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Η νέα γενιά διαθέτει βελτιωμένη ποιότητα υλικών, ενώ έχει γίνει και χρήση υλικών που βοηθούν στο να υπάρξει μείωση στο βάρος του αυτοκινήτου. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας 6.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 450 ίππους και παράγει 610 Nm ροπής. Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, είναι η μέση κατανάλωση καυσίμου, που εκτιμάται, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, στα 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Η νέα Corvette Stingray είναι σε θέση να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε σχεδόν 4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 310 χλμ./ώρα.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι η εισαγωγική εταιρεία θα το φέρει στη χώρα μας έστω και σαν δείγμα.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης