Θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το Titan Warrior Concept!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016, 11:17
Θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το Titan Warrior Concept!

Ένα από τα αυτοκίνητα που έκλεψαν την παράσταση στην έκθεση του Ντιτρόιτ, ήταν αναμφισβήτητα το πρωτότυπο «θηριώδες» pick-up της ιαπωνικής φίρμας.

Το όχημα παρουσιάστηκε σαν concept και έλαβε διθυραμβικές κριτικές από ειδικούς και κοινό, με τη Nissan να σκέφτεται πλέον σοβαρά να το περάσει στην παραγωγή. Σύμφωνα με τον επικεφαλής προϊοντικού προγραμματισμού της εταιρείας στη Β. Αμερική, Rich Miller, το Titan Warrior είναι κάτι περισσότερο από ένα πρωτότυπο, ένα pick-up που μπορεί να κινηθεί με άνεση και στιλ ακόμα και στα πιο δύσβατα εδάφη.

Το ανώτατο στέλεχος της Nissan δεν έδωσε λεπτομέρειες, ωστόσο, αν τελικά δοθεί η έγκριση για παραγωγή, αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν το 2017. Θυμίζουμε πως, το Titan Warrior βασίζεται στην έκδοση παραγωγής του νέου Titan XD, έχοντας όμως πιο δυναμική και extreme εμφάνιση, με το ύψος του αμαξώματος να έχει αυξηθεί κατά 8 εκατοστά και το πλάτος κατά 7,6 εκατοστά. Η μάσκα και οι προβολείς έχουν ανασχεδιαστεί, τα φτερά είναι πιο φαρδιά, όπως και οι αεραγωγοί, με το τεράστιο καπό να ισορροπεί τέλεια με την μεγάλη μπροστινή ποδιά και τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα.

Την εμφάνιση του πρωτότυπου, συμπληρώνουν οι προβολείς LED, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης και οι προστατευτικές ποδιές. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί επενδύσεις με ανθροκονήματα, δέρμα και γυαλισμένο χρώμιο. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 5.0 Turbo Diesel κινητήρας απόδοσης 390 ίππων και 545Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016, 11:17