Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το όνειρο σας είναι να επισκεφτείτε ακόμα και το πιο απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη; Να ανακαλύψετε μέρη, νέα μονοπάτια και να έχετε παράλληλα ένα ασφαλές κατάλυμα; Το νέο όχημα της Earthcruiser είναι αυτό που χρειάζεστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Earthcruiser αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής off road οχημάτων στην Αμερική και για να γιορτάσει την δημιουργία της νέας πλατφόρμας Isuzu NPR Series Class 4, παρουσιάζει ένα μοντέλο όνειρο κάθε fan των roadtrips.

Η εταιρεία συνδυάζει τη νέα αρχιτεκτονική με το δικό της σύστημα τετρακίνησης και εφαρμόζει αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα για να δημιουργήσει «το πιο ευέλικτο και ικανό όχημα στην κατηγορία του». Η EarthCruiser υποστηρίζει ότι η νέα πλατφόρμα Isuzu παρέχει το ιδανικό μέγεθος για ένα όχημα περιπέτειας αυτής της κατηγορίας, μαζί με σταθερή απόδοση και αξιοπιστία. Το αποτέλεσμα, λέει η εταιρεία, είναι το μοναδικό όχημα με κίνηση σε όλους τους τροχούς αλλά και πλήρως εφοδιασμένη καμπίνα.

Η πλατφόρμα Isuzu κατασκευάζεται στο Charlotte του Μίσιγκαν και χρησιμοποιεί έναν αμερικανικής προέλευσης κινητήρα V8 6,6 λίτρων. Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο παράγεται από την General Motors και αποδίδει 350 ίππους, και συχνά χρησιμοποιείται στα φορτηγά της GM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η EarthCruiser αναφέρει πως η αρχιτεκτονική που έχει χρησιμοποιηθεί εντός της καμπίνας προσφέρει δύο μεγάλα πλεονεκτήματα. Από την μία παρέχει όλες τις ανέσεις που θα χρειαστεί ο ταξιδιώτης ενώ από την άλλη, απεριόριστη ορατότητα κατά την οδήγηση, ώστε ακόμα και σε δύσβατα σημεία, ο οδηγός να έχει πλήρη έλεγχο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης