Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί επίσημα η ανανεωμένη εκδοχή του Golf, έχοντας φρεσκαριστεί σε όλα τα σημεία και περιλαμβάνοντας νέους κινητήρες.

Το best seller μοντέλο της γερμανικής φίρμας και της Ευρώπης φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα φώτα με τεχνολογία full LED, σχέδια ζαντών και πλουσιότερη παλέτα χρωμάτων. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περισσότερες, με τη VW να προσθέτει στα έξτρα τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το προηγμένο head-up display.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κεντρική κονσόλα έχει τοποθετηθεί το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής που είδαμε στο καινούργιο Tiguan. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει στις ταπετσαρίες και τις επενδύσεις της καμπίνας, με τον εξοπλισμό να είναι πλήρης.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η σημαντικότερη είδηση είναι η προσθήκη των καινούργιων συνόλων 1.5 λίτρου βενζίνης και diesel, οι οποίοι αντικαθιστούν τους 1.4 TSI και 1.6 TDI. Στη βάση της γκάμας παραμένει ο τρικύλινδρος 1.0 TSI των 115 ίππων.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η νέα γενιά του VW Golf βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης και αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της VW


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης