Την ανανεωμένη εκδοχή του μεσαίου πολυτελούς μοντέλου της γκάμας της, έχει στα σκαριά η γερμανική φίρμα, προχωρώντας σε μια σειρά αισθητικών και μηχανικών αναβαθμίσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H C-Class facelift εντοπίστηκε με ελάχιστο καμουφλάζ κατά τη διάρκεια των δοκιμών, έξω από το εργοστάσιο της εταιρείας στη Στουτγάρδη. Το αυτοκίνητο φέρει νέα φωτιστικά σώματα, ίδια με αυτά της μεγαλύτερης E-Class και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Επίσης, μικρές διαφοροποιήσεις διαπιστώνουμε στη μάσκα, με τους σχεδιαστές να προσθέτουν επιπλέον χρώμιο και νέα γρίλια.  

Στην καμπίνα, αναμένουμε μεγαλύτερες αλλαγές, με τον κλασικό πίνακα οργάνων να αντικαθίσταται από ψηφιακή οθόνη η οποία ενοποιείται με αυτή του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα. Ριζικά αναβαθμισμένο είναι το σύστημα πολυμέσων, με τους χώρους να παραμένουν στα ίδια επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία. Λογικά ο καινούργιος δίλιτρος diesel που είδαμε στην E-Class θα αντικαταστήσει τον 2,1 λίτρων, με τον 1.6 turbodiesel να αναβαθμίζεται προς όφελος της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων. Το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα το 2017.

Δείτε εδώ την τωρινή C-Class, τις εκδόσεις και τις τιμές


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης