Το άκρως επιτυχημένο compact crossover της γαλλικής φίρμας ανανεώθηκε αισθητικά και είναι έτοιμο να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την εμπορική πορεία του στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 800.000 μονάδες σε τέσσερα χρόνια, το Captur είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο μοσχοπουλημένα μοντέλα της Renault. Προκειμένου να παραμείνει στο προσκήνιο, η εταιρεία το αναβάθμισε, τοποθετώντας φώτα full LED, πανοραμική γυάλινη οροφή, νέα μάσκα και προφυλακτήρες, φώτα ημέρας LED σε σχήμα C και πλαστικά προστατευτικά.

Επίσης, εμπλουτίστηκε η παλέτα των χρωμάτων με δύο αποχρώσεις (Atacama Orange και Ocean Blue), ενώ η οροφή είναι διαθέσιμη ως Platinum Grey. Συνολικά, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 30 συνδυασμών χρωμάτων, τριών ζαντών 16 ή 17 ιντσών και έξι πακέτων στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με το Captur να είναι διαθέσιμο με τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Το παγκόσμιο ντεμπούτο του ανανεωμένου crossover θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης, οπότε και θα ανακοινωθεί ο ακριβής χρόνος λανσαρίσματος στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ανακαλύψτε όλη την γκάμα της Renault

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης