Στη μάχη κατά της πανδημίας μπαίνει ο βρετανικός όμιλος προσφέροντας περισσότερα από 160 αυτοκίνητα παγκοσμίως για την υποστήριξη των οργανισμών έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, 57 οχήματα δόθηκαν στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό και τα υπόλοιπα στους αντίστοιχους οργανισμούς της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας και της Ν. Αφρικής. Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για την παράδοση τροφίμων και φαρμάκων σε ευπαθείς ομάδες.

Επιπλέον, η Land Rover Defender συνεργάζεται στενά με την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, παρέχοντας βοήθεια στους τομείς της έρευνας, της ψηφιακής σχεδίασης, της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας για την ανάπτυξη ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και προσφέροντας παράλληλα ειδικό εξοπλισμό σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία Royal Bolton Hospital, St James’s Hospital in Leeds και Birmingham Children’s Hospital.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και των οικογενειών τους παραμένει προτεραιότητά μας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό παρέχουμε βοήθεια στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Μπορούμε όλοι να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας» δήλωσε ο διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών της JLR, Finbar McFall.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης