Χειροποίητα σκίτσα που αναπαριστούν αγώνες, έλικες και κινητήρες, φανταχτερά χρώματα και ειδικά λογότυπα. Η σπέσιαλ έκδοση της Chiron αποτελεί φόρο τιμής στους σπουδαιότερους πιλότους αεροσκαφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα ειδική έκδοση Chiron Sport Les Légendes du Ciel τιμά ορισμένους από τους διασημότερους Γάλλους ιπτάμενους άσους, τους ατρόμητους και άψογα τεχνικά καταρτισμένους Albert Divo, Robert Benoist, Bartolomeo Costantini και Roland Garros.

Οι συγκεκριμένοι διακρίθηκαν τόσο στον αέρα όσο και στη γη, καθώς εκτός από εξαίρετοι πιλότοι ήταν και ταλαντούχοι οδηγοί αγώνων της Bugatti.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να τους τιμήσει, η γαλλική φίρμα κατασκεύασε αυτό το υπέροχο hypercar. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ένα αποκλειστικό ματ γκρι χρώμα, φέρει τα χρώματα της γαλλικής σημαίας στο πλάι, το λογότυπο «Les Légendes du Ciel» στα φτερά, γυαλισμένα μαύρα διακοσμητικά, φουλ carbon και εξάτμιση από κράμα νικελίου-χρωμίου.

Στο εσωτερικό, οι επιφάνειες καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας δέρμα σε καφέ απόχρωση «Gaucho» και αλουμινένια διακοσμητικά. Επίσης, δεν λείπουν η πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής και τα φινιρίσματα ανθρακονημάτων.

Η πανοραμική οροφή Sky View προσφέρει άπλετο φως στην καμπίνα, ωστόσο, τη διαφορά κάνουν τα χειροποίητα σκίτσα του αεροσκάφους Nieuport 17 και της Bugatti Type 13 στα πλαϊνά των θυρών, το ένθετο στην κεντρική κονσόλα που παραπέμπει σε αγωνιστικό όχημα και ο έλικας στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Για την κίνηση φροντίζει ο γνωστός W16 8.0 λίτρων κινητήρας απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής, με την τελική ταχύτητα του οχήματος να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ./ώρα.

Η παραγωγή της Chiron Sport Les Légendes du Ciel θα περιοριστεί αυστηρά στις 20 μονάδες, με την τιμή της να ανέρχεται στα 2,88 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τους φόρους κάθε χώρας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης