Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένα εκθαμβωτικό supercar, ένα υπέροχο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με εμφάνιση που συναρπάζει. Η νέα βελτιωμένη έκδοση της McLaren 765LT συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φίλων των τεσσάρων τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνει τα 0-200 σε 6,5 δευτερόλεπταΤο αυτοκίνητο φέρει την υπογραφή του φημισμένου οίκου Novitec. Οι σχεδιαστές και μηχανικοί της γερμανικής βελτιωτικής εταιρείας ανέλαβαν την αναβάθμιση της «εκρηκτικής» 675LT με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει απόλυτα.

Αυτό το supercar απευθύνεται σε ένα ιδιαίτερο κοινό, σε αυτούς που επιζητούν τη διαφορετικότητα και δεν διστάζουν να δαπανήσουν οποιοδήποτε ποσό.

Η 675LT by Novitec είναι βαμμένη σε ένα γαυλιστερό μαύρο χρώμα που αναδεικνύει τα κάλλη του αμαξώματος. Πατάει σε ζάντες 20 ιντσών μπροστά και 21΄΄ πίσω, φέρει επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα από carbon, ανθρακονημάτινη οροφή και καπό, χαμηλότερο κέντρο βάρος, νέα ελατήρια, ενεργή αεροτομή και εξάτμιση με πιο άγριο ήχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιορίζονται στις επενδύσεις των καθισμάτων, των θυρών και της κονσόλας. Η Novitec έχει ντύσει τις επιφάνειες με μαύρο δέρμα και alcantara, προσθέτοντας carbon σε αρκετά σημεία.

Η δύναμη του 4.0 twin turbo κινητήρα έχει εκτοξευτεί από τους 855 ίππους και τα 898 Nm ροπής. Οι επιδόσεις «κόβουν την ανάσα» με το αγωνιστικού τύπου αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων να πραγματοποιεί αστραπιαίες αλλαγές. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 2,5 δευτερόλεπτα και τα 200 στον απίστευτο χρόνο των 6,5΄΄. Όσο για την τελική ταχύτητα, αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Πανέμορφη, επιβλητική και τόσο σπορ

Εσωτερικό με αγωνιστικό DNA και carbon καθίσματα

Μπροστά πατάει σε ζάντες 20 ιντσών και πίσω σε 21΄΄

Οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης είναι τοποθετημένες κάτω από την αεροτομή

 

Μάχη μεταξύ McLaren 765LT και 720S

Αυτή η McLaren 620R κάνει τα 0-200χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης