Αυτό είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο στο κόσμο!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012, 09:40
Αυτό είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο στο κόσμο!
Bugatti, Rolls Royce, Bentley, Pagani, Ferrari! Η σχέση που έχουν αυτές οι μάρκες, είναι το διαθέτουν στη κατοχή του ορισμένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Αλλά όχι το ακριβότερο! Αυτό ανήκει στην Dartz, την ρωσική εταιρεία κατασκευής θωρακισμένων αυτοκινήτων.

Πρόκειται για την ειδική έκδοση Prombron Black.Dragon, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 12 μονάδες, με τιμή αγοράς έκαστος περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ! Όλα τα αυτοκίνητα έχουν πουληθεί σε πελάτες στην Κίνα και φέρουν το έμβλημα του δράκου εμπρός και στις ζάντες. Το έμβλημα είναι κατασκευασμένο από χρυσό, διαμάντια και άλλα πολύτιμα πετράδια και τοποθετήθηκε διότι φέτος είναι η χρονιά του δράκου στην Κίνα.

Τα παράθυρα και η οροφή είναι  ηλεκτροχρωμικά, στην καμπίνα είναι τοποθετημένη μια 3D τηλεόραση Phillips 42’’, με δυνατότητα σύνδεσης στο internet και με δορυφόρο, στο ταμπλό υπάρχουν διακοσμητικά από ασήμι και τα καθίσματα είναι επενδυμένα από σπάνιο δέρμα. Φυσικά, όλα είναι χειροποίητα, ακόμα και οι ειδικές επενδύσεις στις ράγες οροφής.

Δείτε στο παρακάτω το πανάκριβο Prombron Black.DragonΕπιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012, 09:40