Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Φέρει το σήμα της Dodge, τροφοδοτείται από έναν πανίσχυρο V8 κινητήρα, διαθέτει το κορυφαίο αεροδυναμικό bodykit και προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες των supercar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, το ανανεωμένο Durango SRT Hellcat είναι το ταχύτερο SUV που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους. Κάτω από το μυώδες καπό βρίσκεται ο supercharged V8 HEMI Hellcat κινητήρα των 6,2 λίτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοτέρ αποδίδει 720 ίππους και 875 Nm ροπής, η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, με τα 0-96 χλμ./ώρα να έρχονται στον εκπληκτικό χρόνο των 3,5 δευτερόλεπτων, τα 0-402 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε μόλις 11,5” και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 290 χλμ./ώρα.

Προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυνάμεις που ασκούνται, το όχημα εφοδιάζεται με ενεργή ανάρτηση, Launch Control και φρένα της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω.

Πατάει σε ελαστικά Pirelli Scorpion Zero διαστάσεων 295/45ZR20, με την τεράστια μάσκα, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τον διαχύτη, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης και το εντυπωσιακό γκρι χρώμα με τις μαύρες ρίγες να ολοκληρώνουν την επιβλητική εικόνα του αμερικανικού SUV.

Οι παραγγελίες για το Dodge Durango SRT Hellcat θα ανοίξουν το φθινόπωρο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2021.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης