Έπειτα τις teaser φωτογραφίες ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί επίσημα το νέο Eclipse Cross, το οποίο αναμένεται στις αγορές της Ευρώπης το φθινόπωρο του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο ανήκει στα crossover/SUV και τοποθετείται απέναντι από τον ηγέτη της κατηγορίας, το Nissan Qashqai. Υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του πρωτότυπου XR-PHEV II, έχοντας δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση. Η μεγάλη μάσκα, τα φώτα LED, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά, η κεκλιμένη οροφή και το επιθετικό πίσω τμήμα, αναδεικνύουν το προφίλ του και δίνουν πιο σπορ τόνο.

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με τους σχεδιαστές της ιαπωνικής φίρμας να έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και τις high-tech τεχνολογίες. Το Eclipse Cross έχει αναμφισβήτητα το πιο σύγχρονο και ελκυστικό σαλόνι που έχουμε δει σε μοντέλο της Mitsubishi, με τη μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και το head up display να κλέβουν την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, έχει πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.5 turbo κινητήρας βενζίνης και ένας καινούργιος 2.2 diesel. Αμφότεροι συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο CVT οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Αναλυτικές πληροφορίες για το μοντέλο θα δοθούν την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης, όπου θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο.


Δείτε όλη την γκάμα της Mitsubishi

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης