Πέντε χρόνια κυκλοφορεί στις αγορές το i10 και η Hyundai αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα γενιά η οποία σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη Hyundai Europe (στο Rüsselsheim της Γερμανίας). Από τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία φαίνονται ξεκάθαρα και οι τάσεις των Κορεατών που στοχεύουν στην ολική μεταμόρφωση του αυτοκινήτου αλλά και στην προσέγγιση του ευρωπαϊκού κοινού.

Χαρακτηριστικές άλλωστε και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Hyundai Ευρώπης, Alan Rushforth: «Όλες οι συνιστώσες του έχουν ανακαινιστεί σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήκος του νέου i10 έχει αυξηθεί μεγαλώνοντας έτσι και τους εσωτερικούς χώρους

Σημαντικό στοιχείο η αύξηση του μήκους που μεγαλώνει όχι μόνο τους χώρους των επιβατών αλλά και του χώρου αποσκευών (από 225 σε 252 λίτρα). Το νέο i10 θα κατασκευάζεται στην Τουρκία (στο εργοστάσιο Izmit) από τον Σεπτέμβριο, ενώ τον ίδιο μήνα θα πραγματοποιηθεί και η παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αυτό είναι το νέο Hyundai i10 που θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλη του έτους

Το πίσω μέρος δεν θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης