Το νέο της concept, ένα αυτοκίνητο που υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness» και πιθανότατα αποτελεί τον προπομπό του επόμενου Tuscon, αποκάλυψε στην έκθεση του Λος Άντζελες η Hyundai.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Vision T Plug-in Hybrid και έκανε πρεμιέρα ως πρωτότυπο. Πάνω σε αυτό θα βασιστούν τα μελλοντικά SUV της κορεατικής φίρμας, συνδυάζοντας το δυναμικό design με τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά.

Το όχημα διακρίνεται για τις καινοτόμες ιδέες όσον αφορά στον σχεδιασμό, με την ενεργή γρίλια στη μάσκα να ανοίγει όταν το όχημα κινείται και να κλείνει όταν ακινητοποιείται. Το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 4,61 μέτρα, το πλάτος ξεπερνά τα 2 μέτρα και το ύψος τα 1,700 χλστ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα, η Hyundai ανέφερε μόνο ότι η θύρα υποδοχής της πρίζας βρίσκεται στο πλάι του αμαξώματος και πως είναι συρόμενη. Κατά τη φόρτιση, ανάβει η ένδειξη «Blue Drive» και ενεργοποιείται ο ειδικός φωτισμός, υποδεικνύοντας στον οδηγό την κατάσταση φόρτισης των μπαταριών.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης