Παρότι βρίσκεται στην αγορά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και οι ανταγωνιστές παρουσιάζουν συνεχώς νέες προτάσεις, το crossover της Nissan συνεχίζει την εκπληκτική εμπορική του πορεία, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει για ακόμη μία φορά την παραγωγή στο εργοστάσιο του Sunderland στην Αγγλία, φτιάχνοντας δεύτερη γραμμή στις ίδιες εγκαταστάσεις. Οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς όλο το 24ωρο, προκειμένου να προλάβουν τις παραγγελίες και να ικανοποιηθούν όλοι οι πελάτες. 

Αυτό σημαίνει πως θα κατασκευάζεται ένα Qashqai το λεπτό, αριθμός εξωπραγματικός για τα δεδομένα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Το 2015 ο όγκος παραγωγής έφτασε τα 300.000 αυτοκίνητα, ενώ το 2017 αναμένουμε τις νέες εκδόσεις με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο του οχήματος και βελτιώνοντας την οδική ασφάλεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε πως το δημοφιλές crossover ξεπέρασε πρόσφατα το ρεκόρ παραγωγής που κατείχε το Micra με 2.368.704 αυτοκίνητα σε λιγότερο από μία δεκαετία. Έτσι, έγινε το πιο επιτυχημένο μοντέλο στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας.   

Για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Qashqai πατήστε εδώ 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης