Ο φημισμένος βελτιωτικός οίκος ABT ανέλαβε να τροποποιήσει την κορυφαία τετρακίνητη έκδοση του A4 Avant, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το RS4+ όπως ονομάζεται, φέρει νέο bodykit που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, πίσω πτέρυγα και πλαϊνά σπόιλερ, όλα από carbon. Από το ίδιο συνθετικό υλικό είναι ο διαχύτης, ενώ οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης έχουν κατασκευαστεί από τιτάνιο.

Το αυτοκίνητο πατά σε μαύρες ζάντες 20 ιντσών και ελαστικά διαστάσεων 275/25. Τα φρένα έχουν αναβαθμιστεί, η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη και οι αντιστρεπτικές παχύτερες. Φυσικά, δεν λείπει το σύστημα τετρακίνησης quattro. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V6 2.9 biturbo κινητήρας απόδοσης 530 ίππων και 690 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγές έχουν γίνει και στην καμπίνα, με τα μπάκετ καθίσματα, το τιμόνι από alcantara και carbon, τα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά σε πόρτες και κονσόλα, καθώς και το δέρμα υψηλής ποιότητας με τις κόκκινες χειροποίητες ραφές, να κλέβουν την παράσταση. 

Όπως ανακοίνωσε η ABT, θα κατασκευαστούν μόλις 50 μονάδες του αυτοκινήτου, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Μάρτιο, αμέσως μετά την πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης