Μία πρωτότυπη έκδοση του Rifter, ειδικά σχεδιασμένη για εξερευνήσεις και ικανή να κινηθεί ακόμη και στα πιο δύσβατα εδάφη, θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης η γαλλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Rifter 4X4 Concept είναι βαμμένο σε μία εντυπωσιακή ματ γκρι απόχρωση, φέρει μαύρες ONYX λεπτομέρειες που κάνουν αντίθεση με το σατινέ κίτρινο και ειδικά προστατευτικά σε όλο το αμάξωμα. Τα off-road ελαστικά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος αναδεικνύουν τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά του, ενώ τα φώτα LED στην κορυφή του παρμπρίζ προσφέρουν άριστη ορατότητα στο σκοτάδι. Με πλάτος 1.35μ., η μπάρα φωτισμού περιλαμβάνει 100 λαμπτήρες LED σε διπλή διάταξη δύο σειρών, επιτυγχάνοντας ισχύ φωτισμού που φτάνει τα 300W.

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με τα καθίσματα να συνδυάζουν το ανάγλυφο γκρι σκούρο ύφασμα με το μαύρο Alcantara και τις κίτρινες ραφές. Η αντίθεση γκρι – κίτρινου συνεχίζεται στα υπόλοιπα τμήματα, με τα πάνελ των θυρών να καλύπτονται από βουρτσισμένο αλουμίνιο και η κονσόλα από αλουμινένιες μπάρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης, την τετρακίνηση με τα τρία προγράμματα (2WV, 4WD, Lock) και τα ελαστικά παντός εδάφους από την BF Goodrich, το γαλλικό van μπορεί να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο.

Τέλος, το πρωτότυπο εξοπλίζεται με μία σκηνή Overland που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Autohome και στερεώνεται στις μπάρες της οροφής, καθώς και με ένα mountainbike. Αποθηκεύεται στο πίσω μέρος, σε ειδική θέση μεταφοράς ποδηλάτου στον κοτσαδόρο και αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στις απαιτητικές ορεινές βόλτες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης