Η νέα μηχανή του γκαζόν της Honda είναι ικανή να συντρίψει οποιοδήποτε ρεκόρ ταχύτητας, ξεπερνώντας στις επιταχύνσεις ακόμη και αυτοκίνητα κατηγορίας supercar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Mean Mower V2 τροφοδοτείται από τον τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 999 κ.εκ. της CBR1000R Fireblade SP απόδοσης 190 ίππων. Φέρει κιβώτιο έξι σχέσεων, paddles από carbon, υλικά τεχνολογίας 3D Printing, ζάντες Goldspeed 10 ιντσών και αεριζόμενους δίσκους με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και εξαπίστονες δαγκάνες πίσω.

Οι λεπίδες για το κούρεμα του γκαζόν είναι από ανθρακονήματα και το τιμόνι αγωνιστικού τύπου. Φυσικά, για να το οδηγήσει κάποιος πρέπει να έχει μακρά εμπειρία σε αγώνες, καθώς με πρώτη σχέση στο κιβώτιο μπορεί να πιάσει τα 145 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, η ιαπωνική εταιρεία επιχείρησε να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας, με την Jess Hawkins να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Η 23χρονη οδηγός και επαγγελματίας stunt driver πήρε το χλοοκοπτικό της Honda, καταγράφοντας απίστευτους χρόνους.

Το Mean Mower V2 επιτάχυνε στα 0-100 μίλια ανά ώρα, δηλαδή στα 0-161 χλμ./ώρα σε μόλις 6,285 δευτερόλεπτα, ενώ στη διαδικασία των 0-97 χλμ./ώρα έκανε 3,08 δευτερόλεπτα.

Επόμενος στόχος είναι η κατάρριψη του ρεκόρ τελικής, με τη Honda να υποστηρίζει ότι η μηχανή του γκαζόν μπορεί να καταγράψει πάνω από 243 χλμ./ώρα.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης