Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένα από τα κτήρια της θα μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο, αυτοκινούμενα θα χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση εμβολιασμών σε απομακρυσμένες περιοχές και το υγειονομικό της προσωπικό θα υποστηρίξει τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Seat συνεργάζεται με το καταλανικό Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού, μόλις διατεθούν επαρκείς δόσεις για τον μαζικό εμβολιασμό της κοινωνίας κατά του COVID-19.

Συγκεκριμένα η ισπανική μάρκα θα μετατρέψει σε εμβολιαστικό κέντρο για τους κατοίκους της περιοχής Baix Llobregat, ένα από τα κτήρια της, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Martorell.

Τις δόσεις των εμβολίων θα διαχειρίζεται το υγειονομικό προσωπικό της εταιρείας, επιταχύνοντας τη διαδικασία ανοσοποίησης του πληθυσμού και συνδράμοντας στην αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία εκτιμά ότι θα μπορούσε να χορηγήσει περίπου 8.000 δόσεις την ημέρα ή 160.000 δόσεις τον μήνα.

Επιπλέον, μέσω εξουσιοδότησης από τις υγειονομικές αρχές, ο κατασκευαστής αυτοκινήτων προσφέρθηκε επίσης να εμβολιάσει όλους τους υπαλλήλους της Seat και του ομίλου Volkswagen στην υπόλοιπη Ισπανία, καθώς και τις οικογένειές τους, συνολικά περίπου 50.000 άτομα, μόλις τα εμβόλια είναι διαθέσιμα.

 

Διανομές εμβολίων με μοντέλα της Cupra

Τα πρώτα αυτοκινούμενα-εμβολιαστικά κέντρα της Seat είναι έτοιμα.

Παράλληλα δεσμεύτηκε να βοηθήσει στη διανομή του εμβολίου σε απομακρυσμένες περιοχές, χρησιμοποιώντας για τη μεταφορά των εμβολίων οχήματα της CupraΘα κάνει 8.000 εμβόλια την ημέρα.

Επίσης τα αυτοκινούμενα που χρησιμοποιούν οι οδηγοί κατά τη διάρκεια των αγώνων θα προσαρμοστούν ειδικά, καθώς μέσα σε αυτά το προσωπικό υγείας της Seat θα χορηγεί το εμβόλιο στους κατοίκους πολλών περιοχών σε όλη την Καταλονία, σε συντονισμό με τις υγειονομικές αρχές, διευκολύνοντας τη διαδικασία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το προσωπικό πρόληψης της ισπανικής φίρμας έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου. Τις επόμενες μέρες θα εμβολιαστούν οι πιο ευάλωτες ομάδες των υπαλλήλων -περίπου 2.000 άτομα- σύμφωνα με τα σχέδια των υγειονομικών αρχών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης