Η Peugeot είναι μια από τις πιο διάσημες μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο. Εκτός από οχήματα, σκούτερ και ποδήλατα, η γαλλική φίρμα κατασκευάζει και μαγειρικά σκεύη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγες μέρες, η εταιρεία παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο όχημα που έχουμε δει, το Foodtruck. Εμπνεύστηκε και σχεδιάστηκε από το τμήμα Peugeot Design Lab, κινείται κανονικά στον δρόμο και μπορεί να μετατραπεί σε ελάχιστα λεπτά σε εστιατόριο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας γρήγορα γεύματα.

Το απίστευτο αυτοκινούμενο ρεστοράν παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην ιστορική αγορά Carreau du Temple, στο Παρίσι και θα δώσει το παρόν στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο (Milan Design Week 2015), που ξεκινά στις 14 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις διαστάσεις του, είναι εξαιρετικά ευέλικτο, με το μακρύ μεταξόνιο να προσφέρει μεγάλο χώρο φόρτωσης. Μπορεί να παρκάρει παντού και σε ελάχιστα λεπτά να μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο Bistrot. Περιλαμβάνει χώρους για προετοιμασία γεύματος και δείπνου, καθώς και θέση για DJ.

Είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες 30 ατόμων παρέχοντας την άνεση Le Bistrot du Lion, με μια σειρά από τραπεζάκια κάτω από τέντες. Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε κίνηση του σεφ χάρη σε μία οθόνη 46 ιντσών. Ο μάγειρας, έχει στη διάθεσή του δύο σχάρες, τέσσερις πλάκες ψησίματος και όλα τα σχετικά εργαλεία για να μεγαλουργήσει.

Το σύστημα εξαερισμού προσφέρει την βέλτιστη ποιότητα αέρα, ενώ υπάρχουν 400 λίτρα κατάψυξης σε υποδαπέδιο χώρο. Ένα ψυγείο 350 λίτρων διατηρεί δροσερά τα αναψυκτικά, με την επαγγελματική μηχανή εσπρέσο από την Rocket Espresso, να συμπληρώνει το μενού των θαμώνων. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα απόβλητα ανακυκλώνονται μέσω ειδικού συστήματος που είναι ενσωματωμένο στο όχημα.
  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης