Του Λουκά Παπαλάμπρου

Είναι ο πιο φανατικός πελάτης της Volkswagen. Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων Golf στον κόσμο, εκπλήσσοντας ακόμη και την ίδια την εταιρεία με το πάθος του για το best seller μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Josef Juza είναι καθαριστής καπνοδόχων, ζει και εργάζεται στην Αυστρία και έχει στην κατοχή του 114 διαφορετικές εκδόσεις του Golf. Μάλιστα, πολλά από τα αυτοκίνητα ανήκουν στα συλλεκτικά και σπάνια, όπως το Golf G60 Limited Edition, το CitiSTROMer Ι, το Eco-Golf που παρήχθη σε μόλις 11 μονάδες και το Golf προ-παραγωγής του 1974 με τη συρόμενη πόρτα οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα οχήματα είναι λειτουργικά και σε άριστη κατάσταση. Ο αυστριακός τα έχει ανακατασκευάσει πλήρως και για να τα φιλοξενήσει έχει αγοράσει ένα τεράστιο κλειστό γκαράζ.

Όπως ανέφερε, έχει το σωστό Golf για κάθε περίσταση. Αν επιθυμεί συγκινήσεις παίρνει κάποιο από τα GTI, όταν βγαίνει ο ήλιος επιλέγει μία cabrio έκδοση, για τις εκδρομές το Caddy, ενώ το χειμώνα μία από τις country εκδόσεις. Ακόμη για τη δουλειά του χρησιμοποιεί μόνο Golf, καθώς θεωρεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο, ανεξάρτητα τη χρονολογία, έχει κατασκευαστεί γι΄αυτόν.

Μάλιστα, την άνοιξη του 2019, όλα τα Golf που διαθέτει θα εκτεθούν στη Βιέννη με τη συμμετοχή της Volkswagen. Στόχος του, είναι να δημιουργήσει ένα μουσείο αφιερωμένο στο αγαπημένο του γερμανικό μοντέλο και φυσικά, να αποκτήσει όσα περισσότερα Golf μπορεί ακόμη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης