Ανήκει στα συλλεκτικά και σπάνια hypercar. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 9 μονάδες και κοστίζει 3,3 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τους φόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότερες μονάδες της ακραίας σχεδιαστικά Veneno Roadster έχουν ήδη παραδοθεί σε επιλεγμένους πελάτες σε όλο κόσμο, με την τελευταία να είναι σε λευκό χρώμα και να καταφθάνει πριν από λίγες μέρες στο Χονγκ Κονγκ.

Προορίζεται για ένα πάμπλουτο Κινέζο, συλλέκτη των μοντέλων Lamborghini. H ανοικτή Veneno διαθέτει rollover bar και όχι την κλασική οροφή, έχει αναλογία 1,99 κιλών/ίππο και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από ένα V12 6.5 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 750 ίππων που συνδυάζεται με κιβώτιο ISR7, με τις επιδόσεις να είναι εκπληκτικές. Τα 0-100 έρχονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα.

Η λευκή Veneno Roadster μεταφέρθηκε από την Ιταλία στην επίσημη αντιπροσωπεία της Lamborghini στην Κίνα και στη συνέχεια παραδόθηκε στο πελάτη. Ο τυχερός ιδιοκτήτης, την έχει παραγγείλει με ειδικά καθίσματα Forged Composite carbon, alcantara επενδύσεις και ανθρακονημάτινα διακοσμητικά στο εσωτερικό.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης