Αξεσουάρ μέσω 3D printing από τη ΜΙΝΙ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, 14:45
Αξεσουάρ μέσω 3D printing από τη ΜΙΝΙ

Τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους και να προσθέσουν στον εξοπλισμό μία σειρά ξεχωριστών αξεσουάρ χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης έχουν οι κάτοχοι των μοντέλων MINI.

Από τις αρχές του 2018, η βρετανική φίρμα προσφέρει διαδικτυακά τη νέα υπηρεσία «MINI Yours Customised». Απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες ανεξάρτητα από τη χρονολογία του αυτοκινήτου και περιλαμβάνει ειδικά εξατομικευμένα στοιχεία τόσο για το εξωτερικό αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό.

Σε πρώτη φάση, το πρόγραμμα αφορά σε πέντε αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα τις διακοσμήσεις στα μαρσπιέ, τα φώτα LED στις χειρολαβές των θυρών, τα εξωτερικά διακοσμητικά στο πλάι του οχήματος, την επένδυση στο ταμπλό και τα φωτεινά σήματα όταν ανοίγει η πόρτα.

Για παράδειγμα, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ πέντε ενθέσεων στο ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό, που απεικονίζουν εικόνες ή κείμενα. Επίσης, μπορεί να διαλέξει τον γραφικό χαρακτήρα και τους σχηματισμούς για την προβολή των φωτεινών σημάτων στο έδαφος ή να προσθέσει το όνομά του στα μαρσπιέ. 

Όλα τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Hewlett Packard και η παράδοση μετά την παραγγελία φθάνει τις 30 μέρες. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι θα αποστέλλονται στον πελάτη και αυτός θα τα βάζει μόνος του. Φυσικά, όποιος επιθυμεί μπορεί να μεταβεί και σε επίσημο αντιπρόσωπο για την τοποθέτηση.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, 14:45