Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση της ιστορικής ιταλικής φίρμας, καθώς στελέχη του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, θεωρούν πως πρέπει να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία.

Το μεγάλο αφεντικό του group, Sergio Marchionne, πριν από ένα χρόνο είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια του Festival Economia Trento, πως η Lancia εδώ και μια δεκαετία χάνει συνεχώς χρήματα και είναι προτιμότερο να καταργηθεί οριστικά σαν μάρκα. Αποφάσισε λοιπόν να επενδύσει στην Alfa Romeo, ώστε να την ξαναφέρει σε πορεία κερδοφορίας, θεωρώντας πως το brand της τελευταίας είναι πιο ισχυρό στην παγκόσμια αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αρκετά μέλη της FCA έχουν αντίθετη άποψη και πιέζουν για αναβίωση της θρυλικής Integrale ή ακόμα και της Stratos. Μάλιστα, λέγεται πως έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις στα κεντρικά γραφεία του ομίλου, προκειμένου να βρεθεί τρόπος για την δημιουργία μια σύγχρονης εκδοχής του εμβληματικού μοντέλου.

Βέβαια, ο Marchionne δύσκολα θα δεχθεί να αλλάξει τον προγραμματισμό όλου του ομίλου και να δαπανήσει δις ευρώ για την Lancia. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης