Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Σε μια αιφνίδια κίνηση, ο Michael Lohscheller αποφάσισε να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του, με τον όμιλο Stellantis να αναζητά τον νέο επικεφαλής της μάρκας Opel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο απερχόμενος CEO, Michael Lohscheller.

Όπως αποφασίστηκε, χρέη CEO της γερμανικής μάρκας θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου ο Uwe Hochgeschurtz, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του CEO της Renault Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας.

Η σημαντική αυτή αλλαγή στην ηγεσία της Opel πραγματοποιείται σε μια εποχή που η φίρμα επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής στην Κίνα, και εισέρχεται δυναμικά στην εποχή του εξηλεκτρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Uwe Hochgeschurtz θα αναλάβει το τιμόνι της Opel.

Ο Uwe Hochgeschurtz θα ενταχθεί στη Διοικητική Ομάδα του ομίλου Stellantis και θα αναφέρεται απευθείας στον ισχυρότερο άνδρα της αυτοκινητοβιομηχανίας, Carlos Tavares.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Michael για τις ισχυρές, βιώσιμες βάσεις που έθεσε μαζί με τους εργαζόμενους για την Opel. Αυτή η εντυπωσιακή ανάκαμψη προετοιμάζει τον δρόμο για την προσεχή παγκόσμια εμπορική εξέλιξη της μάρκας. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Uwe θα κρατήσει γερά το τιμόνι της Opel σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της, έχοντας μία εμπειρία 30 και πλέον χρόνων στην αγορά του αυτοκινήτου. Εύχομαι στον Michael το καλύτερο δυνατό για το επόμενο βήμα στην καριέρα του» δήλωσε ο Carlos Tavares, CEO της Stellantis.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενθουσιάζει το νέο Opel Astra

Από το 2028 η Opel θα έχει μόνο ηλεκτρικά Ι.Χ

Με το καλώδιο της Opel φορτίζεις παντού

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης