Το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την 159 και θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των μεσαίων sedan, είναι η Giulia. H ιταλική φίρμα, αρχικά, σκόπευε να παρουσιάσει το μοντέλο το 2014, ωστόσο η πρεμιέρα θα μετατεθεί πιθανότατα ένα χρόνο αργότερα. 


Αυτό είναι ένα από τα σχέδια 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιασμός της Giulia, έχει εξελιχθεί σε «άλυτο» πρόβλημα για το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας, καθώς τα στελέχη του ομίλου Fiat-Chrysler Group, δεν μπορούν να βρουν τη «χρυσή τομή». Σύμφωνα με τις φήμες, τόσο το αφεντικό του ομίλου, Sergio Marchionne, όσο και ορισμένοι μέτοχοι, είναι ιδιαίτερα πιεστικοί στο θέμα αισθητικής και εικόνας του αυτοκινήτου και πολλά σχέδια έχουν πεταχτεί στο «καλάθι των αχρήστων».


Αυτό ένα άλλο

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής σχεδιασμού, Lorenzo Ramaciotti, «η Giulia είναι η πιο απαιτητική πρόκληση που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πολλές προσδοκίες, που ότι σχεδιάζουμε πρέπει να είναι ξεχωριστό και να αντέξει στο χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Και αυτός είναι που πρέπει να λύσει το πρόβλημα. Ο Lorenzo Ramaciotti

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει φυσικά εξήγηση. Το νέο μεσαίο μοντέλο της μάρκας θα είναι ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο και θα λανσαριστεί σε κάθε χώρα του κόσμου. Οπότε, όλα πρέπει να προσεχθούν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, καθώς ενδεχόμενο αποτυχίας θα επηρεάσει σημαντικά την πορεία της εταιρείας.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης