Μοντέρνα, με νεανικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική οδική συμπεριφορά, αποδοτικούς κινητήρες και  πλούσιο εξοπλισμό. Τα νέα Seat Ibiza και Arona, ανήκουν στις top προτάσεις της αγοράς όσον αφορά στα compact αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, τα δύο μοντέλα τις ισπανικής φίρμας είναι διαθέσιμα με το υψηλών προδιαγραφών ηχοσύστημα Beats Audio Sound, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μουσική στο έπακρο.

Οι νέες εκδόσεις Ibiza και Arona Beats, κάνουν πρεμιέρα στο μουσικό φεστιβάλ «Primavera Sound» που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη. Το προηγμένο ηχοσύστημα Beats Audio περιλαμβάνει ενισχυτή 300 watts 8 καναλιών, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος, δύο tweeters στις εμπρός κολόνες, ισάριθμα woofers στις μπροστινές πόρτες, δύο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος, καθώς και ένα ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο αποσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τα αυτοκίνητα φέρουν μία σειρά από λεπτομέρειες που τονίζουν την αισθητική, καθώς και επιπλέον εξοπλισμό. Διαθέτουν φώτα LED DRL (Daytime Running Lights) και προβολείς Full-LED, εξωτερικούς καθρέπτες σε απόχρωση «Eclipse Orange», το νέο χρώμα «Magnetic Tech» για το αμάξωμα, τα  χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων και φυσικά το λογότυπο Beats Audio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Στο εσωτερικό, περιλαμβάνεται ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων «Digital Cockpit» που προσαρμόζεται πλήρως από το τιμόνι, το σύστημα «Full Link» (MirrorLink, Android Auto και CarPlay), τα ανασχεδιασμένα καθίσματα, τα διακοσμητικά «Eclipse Orange» σε τιμόνι, χειρόφρενο και μοχλό ταχυτήτων, τα πάνελ των θυρών σε «Ice Metal» και οι φωτιζόμενες πλαϊνές λεπτομέρειες.

Η εμπορική πορεία των Ibiza και Arona Beats θα ξεκινήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις των Ibiza και Arona στην Ελλάδα

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης