Στην ανάκληση 261 μονάδων του μοντέλου C-Class προχωρά η Mercedes-Benz Ελλάς στην εγχώρια αγορά, λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Τα οχήματα που επηρεάζονται έχουν κατασκευαστεί από 18/08/2014 έως 13/05/2016. Σε αυτά θα μπορούσε να λυθεί ο βιδωτός σύνδεσμος μεταξύ του σωλήνα υψηλής πίεσης και της αντλίας υψηλής πίεσης και να προκληθεί η διαρροή καυσίμου. Σε περίπτωση που το καύσιμο διαρρεύσει στο δρόμο, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος για τα οχήματα που ακολουθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση γραμμής καυσίμου υψηλής πίεσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 11 76000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης